ΣΠΙΤΙ / ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Μοναδικά πνευματικά φορέματα! Φορέματα γνωστές μάρκες! Η επιλογή των celebrities! To be Bride, Jovani, Karen Millen, Tarik Ediz, Sherri Hill, Terani, Blumarine και άλλα. Φωτογράφηση στην ιππασία!

Κάθε άνθρωπος έτσι κι αλλιώς ζει με τις αναμνήσεις του. Τι μπορεί καλύτερα να βοηθήσει να πάει πίσω στο χρόνο, όταν είσαι ευτυχισμένος και ανέμελη; Διακοπές στη θάλασσα, διακοπές, δραστηριότητες με τους φίλους σας; Σίγουρα η φωτογραφία είναι ένας τέλειος τρόπος για να απαθανατίσετε μοναδικές στιγμές της ευτυχίας, να χρησιμοποιήσουμε τη μοίρα φωτεινά λαμπερά πέρλες αναμνήσεις. Ποιος από εμάς, αγαπητοί Κυρίες δεν θέλει να συλλάβει την ομορφιά της φύσης, μπροστά σας την συγκλονιστική γαλάζιο της θάλασσας, και τον εαυτό σας σε αυτό το φόντο στο πλούσιο βασιλικό πολυτελή ενδυμασία, ο φθόνος φίλες, κάτω από τα βλέμματα θαυμασμού από τους οπαδούς; Κρεμάστε το καλύτερο από τα αριστουργήματα φωτογραφίες σε πλαίσιο στο σαλόνι, να δημοσιεύσετε στο Facebook, Instagramm, ή να εμφανίσετε στο τηλέφωνό σας στις φίλες σου για καφέ; Αναμφισβήτητα κάθε ένας από εμάς – η Βασίλισσα, αξίζει τουλάχιστον μια σύντομη мига εκπλήρωσης των επιθυμιών του, καθώς και πολλές ημέρες δυνατότητες απολαύσετε αυτές τις στιγμές, όταν θα βρισκόταν στην κορυφή της απόλαυσης. Να είμαι ο εαυτός μου. Ένα Πολυτελές, Ευχάριστο, Μια Συναρπαστική, Απίστευτη. Έτσι χαρίστε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Αξίζει τον κόπο! Χίλιες φορές!

Τι προσφέρουμε; Εμείς Σας προσφέρουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών για τη δημιουργία φωτογράφηση των ονείρων σας. Από τον οργανισμό επαγγελματικής φωτογραφίες και βίντεο-λήψη, επιλογή βραδινά φορέματα, οργάνωση συζήτηση για τη λειτουργία beauty fix, συμβουλευτείτε το στιλίστα της, πριν από την παράδοση Σας για τα καλύτερα καταστρώματα παρατήρησης, αρχιτεκτονικά σύνολα και φυσικά ανάγλυφα της Νότιας Κύπρου. Έχουμε ακόμη ένα κατάλευκο άλογο της φυλής, για όσους ονειρεύονται μια μοναδική φωτογράφηση με ένα άλογο. Αλλά αν θέλετε μόνο πολυτέλεια φόρεμα και τίποτα περισσότερο, θα χαρώ να Σας το φέρουμε. Στο ξενοδοχείο, στο εστιατόριο, στο σπίτι Σας. Ή μόνοι σας μπορείτε να έρθετε όποτε θέλετε, και να δούμε, να αγγίξουμε, να το δοκιμάσεις, και να επιλέξετε την επιλογή που είναι καλύτερο τονίζουν Τη μοναδική ομορφιά του. Μετά από όλα, Είστε αξίζει τον κόπο!

Διάρκεια ζωής?

Δουλεύουμε χωρίς φαγητό, ύπνο και ύπνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάθε μέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 12:00 το βράδυ μόνο με ραντεβού.

Τι εγγύηση για το φόρεμα?

Εγγύηση για το φόρεμα αναφέρεται στη σελίδα φορέματα. Προκαταβολή επιστρέφεται πλήρως σε περίπτωση Που είναι προς ενοικίαση φόρεμα χωρίς εμφανή ελαττώματα και τα ίχνη της ισχυρής ρύπανσης. Στην τιμή του ενοικίου ήδη περιλαμβάνεται στεγνοκαθαριστήριο και μικρές επισκευές. Μικροεπισκευές - είναι κομμένο κουμπί, rhinestone, χάντρα, ένα μικρό σύσφιξη. Ίχνη από καλλυντικά, ιδρώτα, σαμπάνια - επίσης περιλαμβάνονται στην τιμή του ενοικίου. Αν μια τρύπα στο ύφασμα - πληρώνει το κόστος της επισκευής στο ατελιέ. Αν χαλάσει το φόρεμα, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αρχική εμφάνιση είναι αδύνατο – η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή?

✔ Ενοικίαση φορέματα για τον αριθμό των ημερών που χρειάζεται. Ενοικίαση μπορεί να παραταθεί για το ίδιο κόστος. Απλά φέρει το φόρεμα στη συνέχεια, όταν θέλετε, και προσαύξηση τη διαφορά. Εάν Έχετε παραγγείλει ένα φόρεμα για μία ημέρα, τότε Θα πρέπει να το φέρει την επόμενη μέρα την ίδια ώρα. Η καθυστέρηση στο πάτωμα ώρες επιτρέπεται.

✔ Καθαρισμός πριν και μετά το ενοίκιο

✔ Μικρές επισκευές

Όλα τα φορέματα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα, υπάρχουν στο απόθεμα?

Ναι, όλα τα φορέματα υπάρχουν στο στούντιο και οι τιμές είναι επίκαιρα. Αλλά το φόρεμα φεύγουν συνέχεια σε μίσθωση, ως εκ τούτου, εάν ενδιαφέρει η παρουσία των συγκεκριμένων μοντέλων καθημερινά Σας ρούχα, μπορείτε να βελτιώσετε όχι θέση - θα σας δείξουμε.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση?

Τοποθέτηση δωρεάν. Αλλά αν Θέλετε να παραγγείλετε το φόρεμα με την παράδοση, τότε Θα πρέπει να πληρώσει τη ναυτιλία, ακόμη και στην περίπτωση, αν το φόρεμα σας δεν ταίριαζε.

Μπορείτε να κάνετε φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια ρούχα?

Μπορείτε να τραβήξετε με την κάμερα του τηλεφώνου. Στην επαγγελματική φωτογραφία-εξοπλισμός δεν μπορεί να είναι.

Έχετε παπούτσια για την τοποθέτηση?

Δυστυχώς όχι

Πώς να κάνετε κράτηση φόρεμα?

Αν το φόρεμα ήταν – είναι η σύμβαση και Σας καταβάλλεται η προκαταβολή του 50% του κόστους ενοικίασης. Για παράδειγμα, όταν το κόστος της ενοικίασης των 50 ευρώ, η προκαταβολή θα είναι 25 ευρώ. Το υπόλοιπο καταβάλλεται, όταν το φόρεμα πάρεις. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αν Θα παραιτηθεί από το φόρεμα.

Αν έχουμε παράδοση?

Ναι, η παράδοση σε Λάρνακα κοστίζει 20 ευρώ. Μέχρι Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Αγίας Νάπας, 40 ευρώ, Πάφος 100 ευρώ. Παράδοση θεωρείται μία πτήση. Δηλαδή, αν θέλετε να φόρεμα Σας όχι μόνο έφεραν στην εκδήλωση, αλλά και το πήραν μετά από αυτόν, τότε το κόστος αποστολής πολλαπλασιάζεται επί δύο. 

Η αναμονή για μια συνεδρία φωτογραφίας έως 3 ώρες είναι δωρεάν. Εάν θέλετε να οργανώσετε μια φωτογραφική συνεδρία την ημέρα παράδοσης του φορέματος με την επιστροφή του φορέματος την ίδια ημέρα σε 3 ώρες, τότε πληρώνετε για την παράδοση μόνο μία φορά.